Hlavné menu UJS

Erasmus+ predĺženie termínu možnosti podania prihlášok na a.r. 2017/18

Univerzita J. Selyeho si Vás dovoľuje informovať o predĺženie termínu možnosti podania prihlášok na mobilitu za účelom štúdia a stáže v rámci programu Erasmus+ mobilita – štúdium, stáž v akademickom roku 2017/2018.

Podmienky:

1)   ukončený prvý ročník štúdia na UJS (odporúča sa pre budúcich študentov druhého ročníka prvého vysokoškolského "Bc." štúdia, a prvého ročníka        druhého stupňa vysokoškolského "Mgr." štúdia)

2)  vyplnená Prihláška na výmenné štúdium, ktorá je dostupná na http://erasmus.selyeuni.sk/sk/studium.html

3)  štruktúrovaný životopis (curriculum vitae "CV") v anglickom a slovenskom jazyku;

4)  motivačný list v anglickom a slovenskom jazyku (vytlačená, podpísaná, rozsah A4);

5)   výpis výsledkov štúdia zo všetkých ukončených ročníkov doterajšieho štúdia (zo študijného oddelenia danej fakulty UJS);

6)  fotokópia certifikátu o znalosti cudzieho jazyka.

 

Milí študenti,

ktorí máte záujem o štúdium alebo stáž v zahraničí a chcete sa zúčastniť výmenného pobytu, prosím prineste vyplnenú prihlášku s prílohami v termíne

do 26. mája 2017 do 16.00 hod.

fakultným koordinátorom:

Ekonomická fakulta - Ing. Renáta Machová, PhD., e-mail:

Pedagogická fakulta - Ing. István Szőköl, PhD., e-mail:

Fakulta reformovanej teológie - Mgr. Attila Lévai, PhD., e-mail:

Podmienky a kritériá výberového konania sú zverejnené na stránkach fakúlt. Viac informácií a o možnostiach realizácie študentskej mobility za účelom štúdia v rámci programu Erasmus+ získate na webovej stránke univerzity Erasmus+ http://erasmus.ujs.sk/a od univerzitnej koordinátorky programu Erasmus na UJS.  Kontakt: Mgr. Adriana Kinczerová, e-mail: , t. č. 035 3260 613.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem