|
A felvételi eljárás díjai a 2010/2011-es akadémiai évben |
|
|
|
|
Írta: Administrator
|
|
A felvételi vizsga térítési díja alap- és mesterképzésen postai úton feladott nyomtatványon:
A felvételi vizsga térítési díja alap- és mesterképzésen elektronikus jelentkezés esetén:
Elektronikus jelentkezés esetén a jelentkező köteles postai úton is elküldeni a kitöltött jelentkezési ívet (az Akadémiai Információs Rendszerből lehet kinyomtatni) a SJE megfelelő karára.
 A befizetés „U” típusú postai utalványon történik; a befizetést igazoló szelvényt a jelentkezési lap 3. oldalára kell ragasztani. Az átutalásról szóló igazolást a Tanulmányi osztályok nem fogadják el. A befizetést igazoló szelvénnyel egyenértékű igazolásként a befizető számlakivonatát vagy a bank által kiadott igazolást tudjuk elfogadni. A dokumentumnak tartalmaznia kell a választott kar nevét és a jelentkező születési számát. A térítési díjakat az alap, mester- és doktori képzésre az alábbi címre kell befizetni a következő adatok feltüntetésével: Univerzita J. Selyeho v Komárne, Bratislavská cesta 3322, 945 01 Komárno
- az adott kar megnevezése, melyre a jelentkező beadta a jelentkezését,
- számlaszám: 7 0 0 0 1 2 2 8 2 7 / 8 1 8 0
- a bank kódja: 8180 – Štátna pokladnica
- konstans szimbólum (konštantný symbol): 0558
- variábilis szimbólum (variabilný symbol): a jelentkező születési száma.
A felvételi eljárási díjat az egyetem kizárólag a felvételi eljárás lebonyolítására használja fel. Amennyiben a jelentkező nem jelenik meg a felvételi vizsgán vagy visszavonja a jelentkezését, az egyetem nem fizeti vissza az eljárási díjat.
Figyelem!
A felvételi eljárás nem egyenlő a felvételi vizsgával. A felvételi eljárás a jelentkezési lap beadásával kezdődik meg és a felvételről szóló döntéssel zárul le. Amennyiben felvételi vizsgára nem kerül sor vagy ha a jelentkező nem jelenik meg a felvételi vizsgán, az egyetem az eljárási díjat nem téríti vissza.
|
|
Módosítás dátuma: 2009. december 06. vasárnap, 10:24 |