| A Gazdaságtudományi Kar tanulmányi kínálata |
|
|
|
| Írta: Administrator |
|
A közgazdaságtan és vállalati menedzsment szak három éves (baccalaureátusi) képzése során a hallgatók ismereteket szereznek mikro-, makroökonómiából, nemzetközi gazdaságtanból, vállalati gazdaságtanból, marketingből, könyvelésből, jogból és gazdasági jogból, statisztikából, informatikából, menedzsmentből és más tudományterületekről. Az elméleti ismereteiket és a szakmai gyakorlat során szerzett tapasztalatokat a képzés befejezése után a munkaerőpiacon hasznosíthatják. Az abszolvensek elhelyezkedhetnek hivatalokban, kis- és középvállalkozások vezetőjeként, területi képviselőként vagy szervezőként multinacionális vállalatoknál, vagy saját vállalkozást alapíthatnak. A Gazdaságtudományi Karon kínált tanulmányi programok jegyzéke ............................................................................................. Íme, néhány hallgatói vélemény...
Mgr. I. évfolyam Gazdaságtudományi Kar Az egyetem közelsége és magyar nyelvű oktatási rendszere volt meghatározó befolyással döntésemre. Az első félév során tapasztaltam, hogy milyen rendkívüli társaság tagjává váltam az egyetem pezsgő életében. A tantárgyak és a számomra új oktatási rendszer eleinte szorongással teli érzésben részesített, majd egyre inkább megtetszett és megbarátoztam vele. Különféle helyszíneken különféle előadások, gyakorlatok és zárthelyi dolgozatok megismertették velem az egyetem valódi szándékát, hogy a folyamatos tanulás elengedhetetlen része az egyetemi életnek. Az egyetem anyanyelvükön szólítja magához a hallgatókat a Felvidék egész területéről. Így barátságok szövődhetnek keleti és nyugati országrészről származó magyar ajkú diákok közt. |
| Módosítás dátuma: 2009. december 13. vasárnap, 14:30 |